Treschow-Fritzøe selger sin eierandel i Carlsen Fritzøe

Thomas Beck overtar Treschow-Fritzøes aksjer og blir 100 %-eier

«Vi har i 11 år vært med på å utvikle Carlsen Fritzøe til en betydelig aktør i norsk byggevarehandel», sier Michael Stang Treschow.

 

«Vi er fornøyd med at vår medeier Thomas Beck overtar vår eierandel. Det sikrer eiermessig kontinuitet, det er  bra for selskapet og for de ansatte, og det vil legge til rette for at Carlsen Fritzøe fortsetter sin vekst og positive utvikling, sier Treschow.»

 

«Når Treschow-Fritzøe åpnet for å selge, ønsket jeg å benytte muligheten til overta hele Carlsen Fritzøe», sier Thomas Beck.

 

«Vi har hatt et godt eiersamarbeid siden vi fusjonerte i 2006, og både etableringen som egen kjede i 2013 og veksten i antall varehus de seneste år, har vært vellykkede grep som gjør at selskapet har en sterk markedsposisjon. Det tydelige konseptet med Carlsen Fritzøe som den lokale byggevarespesialisten, sammen med selskapets effektive  drift og gode lønnsomhet, gjør at jeg ser spennende muligheter fremover», sier Beck.

Fritzøe Eiendom

Med historien i veggene fylles gamle industrieiendommer med ny og skapende virksomhet.

 

Les mer …

Fritzøe Skoger

Som en av Norges største skogeiendommer, er Fritzøe Skoger en viktig arena for næring, biologisk mangfold og rekreasjon.

 

Les mer …

Fritzøe Engros

En solid aktør i jevn vekst

 

Les mer …

Lundhs

Med larvikitt som Norges nasjonalstein, har Lundhs et eksklusivt produkt med hele verden som marked.

 

Les mer …

ceos

CEOS

CEOS AB har sitt hovedkontor i Forserum. Selskapet er i hovedsak rettet mot det svenske industrimarkedet.

 

Les mer …

ljungberg fritzoe

Ljungberg Fritzøe

Ljungberg Fritzøe leverer kostnadseffektive og skreddersydde logistikkløsninger med et sterkt fokus på den svenske byggematerialehandelens behov.

 

Les mer …

CONCENT

CONCENT leverer markedsledende programvare for inkassobransjen i Norden.

 

Les mer …

Bil i snø

AUTOXO

AUTOXO importerer og selger nyere biler innen segmentene sportsbiler og premium SUV, og leverer tilhørende verkstedtjenester, service og markedsaktiviteter av høy kvalitet.

 

Les mer …