Ny administrerende direktør i Fritzøe Engros AS

Espen Randsted (44) ansatt som adm. dir. i Fritzøe Engros.

Med virkning fra 1.11.14 er Espen Randsted (44) ansatt som adm. dir. i Fritzøe Engros.  Adm. dir. Oddbjørn Hagen (62) har ledet selskapet i 16 år, og tiltrer samtidig en sentral stilling i morselskapet Treschow Fritzøe AS.

– «Med Espen som adm. dir. har vi fått en solid mann som helt sikkert vil føre selskapet videre i den spennende utviklingen det er inne i. Espen kjenner selskapet og markedet godt og vi er stolte av å kunne bekle stillingen med en intern kandidat . Fritzøe Engros er i dag ledende leverandør av trebaserte produkter til forhandler og industri. Vi har stor tillit til at Espen vil videreutvikle selskapet i tråd med ønsker og krav fra marked og kunder», sier CEO Michael Treschow.

– Samtidig er vi glade for at Administrerende direktør Oddbjørn Hagen i Fritzøe Engros AS  fra samme dato vil  tiltre en stilling som direktør i Treschow-Fritzøe AS,  med oppgaver og ansvar rettet mot morselskapets investeringer innen byggevarehandel og distribusjon. Her blir han en veldig sentral ressurs.

Espen Randsted har lang erfaring fra byggevarebransjen, blant annet som salgssjef i Hunton Fiber og de siste fire årene som Salgsdirektør Forhandler i Fritzøe Engros.

Fritzøe Engros AS omsetter for over 400 mill., og har salg og distribusjon av trebaserte produkter  i Larvik og på Åndalsnes. Selskapet har 46 ansatte.

Fritzøe Eiendom

Med historien i veggene fylles gamle industrieiendommer med ny og skapende virksomhet.

 

Les mer …

Fritzøe Skoger

Som en av Norges største skogeiendommer, er Fritzøe Skoger en viktig arena for næring, biologisk mangfold og rekreasjon.

 

Les mer …

Fritzøe Engros

En solid aktør i jevn vekst

 

Les mer …

Lundhs

Med larvikitt som Norges nasjonalstein, har Lundhs et eksklusivt produkt med hele verden som marked.

 

Les mer …

ceos

CEOS

CEOS AB har sitt hovedkontor i Forserum. Selskapet er i hovedsak rettet mot det svenske industrimarkedet.

 

Les mer …

ljungberg fritzoe

Ljungberg Fritzøe

Ljungberg Fritzøe leverer kostnadseffektive og skreddersydde logistikkløsninger med et sterkt fokus på den svenske byggematerialehandelens behov.

 

Les mer …

CONCENT

CONCENT leverer markedsledende programvare for inkassobransjen i Norden.

 

Les mer …

Bil i snø

AUTOXO

AUTOXO importerer og selger nyere biler innen segmentene sportsbiler og premium SUV, og leverer tilhørende verkstedtjenester, service og markedsaktiviteter av høy kvalitet.

 

Les mer …