Årets julegave går til Gurvika

Denne julen har Treschow-Fritzøe i samarbeid med Carlsen Fritzøe, den lokale byggevarespesialist, valgt å gi en julegave til Gurvika. Julehilsenen kommer i form av et gavekort på 60 000 kr, til innkjøp av trelast og byggevarer hos Carlsen Fritzøe.

«Vi har valgt Gurvika fordi vi syntes stiftelsen gir et flott tilbud til funksjonshemmede. Dette gir rekreasjon og glede til mange brukere og deres familier».

«Det nedlegges et stort, frivillig engasjement, og driften baserer seg i stor grad på en uvurderlig dugnadsinnsats», sier styreleder og eier i Treschow-Fritzøe, Michael Stang Treschow.

Vidar Monsen og Sverre Andersen, daglig ledere i Carlsen Fritzøe for henholdsvis Larvik og Stavern, er enige. «En så stor bygningsmasse trenger kontinuerlig vedlikehold, og vi i Carlsen Fritzøe ser fram til å bidra med fagkompetanse og byggevarer.»

«Dette er et kjærkomment tilskudd som bidrar godt til utbedring av hytter som er særlig utsatt for vær og vind. I tillegg vil deler av gaven benyttes til helt nødvendig rehabilitering av bassengets inngangsparti», sier Brit Rogn, styremedlem i stiftelsen Gurvika.

 

F.v. Vidar Monsen, Michael Stang Treschow, Brit Rogn og Sverre Andersen

 

Litt om Gurvika

Gurvika er et feriested i Nevlunghavn i Larvik kommune. Feriestedet er spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede og deres familier. Tidligere var Gurvika åpent bare i sommersesongen, men er nå åpent for utleie hele året. For å kunne imøtekomme myndighetenes krav og brukernes behov, har Gurvika satt i gang en større investerings/vedlikeholdsprosess.

Gurvika drives av dugnadsinnsats og støtte fra humanitære organisasjoner, andre foreninger og enkeltpersoner. Bl.a. avholdes det en gang hver sommer en «GURVIKA-DAG», til inntekt for driften av stedet.

Feriestedet er organisert som en stiftelse, som består av et representantskap, som igjen består av ulike frivillige organisasjoner. Daglig drift ivaretas av et styre.

Gurvika ligger vakkert til rett ved sjøen, med en flott sandstrand som er tilrettelagt for funksjonshemmede. Feriestedet har også fasiliteter tilrettelagt for sosialt samvær for stedets brukere.

Les mer på:

www.facebook.com/StiftelsenGurvika/timeline

Fritzøe Eiendom

Med historien i veggene fylles gamle industrieiendommer med ny og skapende virksomhet.

 

Les mer …

Fritzøe Skoger

Som en av Norges største skogeiendommer, er Fritzøe Skoger en viktig arena for næring, biologisk mangfold og rekreasjon.

 

Les mer …

Fritzøe Engros

En solid aktør i jevn vekst

 

Les mer …

Lundhs

Med larvikitt som Norges nasjonalstein, har Lundhs et eksklusivt produkt med hele verden som marked.

 

Les mer …

ceos

CEOS

CEOS AB har sitt hovedkontor i Forserum. Selskapet er i hovedsak rettet mot det svenske industrimarkedet.

 

Les mer …

ljungberg fritzoe

Ljungberg Fritzøe

Ljungberg Fritzøe leverer kostnadseffektive og skreddersydde logistikkløsninger med et sterkt fokus på den svenske byggematerialehandelens behov.

 

Les mer …

CONCENT

CONCENT leverer markedsledende programvare for inkassobransjen i Norden.

 

Les mer …

Bil i snø

AUTOXO

AUTOXO importerer og selger nyere biler innen segmentene sportsbiler og premium SUV, og leverer tilhørende verkstedtjenester, service og markedsaktiviteter av høy kvalitet.

 

Les mer …