Ny administrerende direktør i SPN

Oddbjørn Bergem er ansatt som administrerende direktør i SPN fra 26.6.2017.

Oddbjørn Bergem er ansatt som administrerende direktør i SystemPartner Norge AS (SPN) fra 26.6.2017. Bergem kommer fra tilsvarende stilling i Cranemaster (Ernst-B.Johansen AS www.cranemaster.no) og før det som administrende direktør for Nevion AS (www.nevion.com). Bergem har også hatt ledende roller i Kongsberg Gruppen og ved Nato Undersea Reseach Centre i Italia

Oddbjørn Bergem har jobbet med ledelse av innovasjon og teknologi i over tre tiår. Han har en PhD i Informasjonsteknologi fra NTNU og en MBA fra Ashridge Management College i London.

– Vi er svært fornøyd med ansettelsen av Bergem, sier styreleder Arvid Gusland. Hans kompetanse og erfaring vil være  svært viktig for videreutvikling av selskapet.

SPN forvalter og videreutvikler programvare for kreditt/fordringsadministrasjon og innkreving. SPN har 62 ansatte på kontorene i Sandefjord og Gdansk. En solid plattform som markedsleder i Norden er utgangspunkt for videreutvikling av løsningene og tjenestene knyttet til denne programvaren. SPN ble etablert i 1994 og eies halvparten av aktive gründere og halvparten av Treschow-Fritzøe, en av Norges eldste og mest tradisjonsrike bedrifter.

Tidligere administrerende direktør Petter Tangen, som er en av eierne og gründerne i selskapet, går over i ny stilling som forretningsutvikler/innovasjonsansvarlig.

– SPN har hatt en sterk utvikling over mange år. Vi har store vekstambisjoner også fremover, og vi vil styrke organisasjonen ytterligere for å bistå våre kunder med brukerstøtte og for å videreutvikle løsningene. Vi leverer forretningskritiske løsninger med fokus på digitalisering av arbeidsprosesser i en viktig verdikjede, avslutter Gusland.

Kontaktpersoner:
Styreleder Arvid Gusland, tlf. +47 982 06 160
Oddbjørn Bergem, tlf. + 47 906 03 018

Fritzøe Eiendom

Med historien i veggene fylles gamle industrieiendommer med ny og skapende virksomhet.

 

Les mer …

Fritzøe Skoger

Som en av Norges største skogeiendommer, er Fritzøe Skoger en viktig arena for næring, biologisk mangfold og rekreasjon.

 

Les mer …

Fritzøe Engros

En solid aktør i jevn vekst

 

Les mer …

Lundhs

Med larvikitt som Norges nasjonalstein, har Lundhs et eksklusivt produkt med hele verden som marked.

 

Les mer …

ceos

CEOS

CEOS AB har sitt hovedkontor i Forserum. Selskapet er i hovedsak rettet mot det svenske industrimarkedet.

 

Les mer …

ljungberg fritzoe

Ljungberg Fritzøe

Ljungberg Fritzøe leverer kostnadseffektive og skreddersydde logistikkløsninger med et sterkt fokus på den svenske byggematerialehandelens behov.

 

Les mer …

CONCENT

CONCENT leverer markedsledende programvare for inkassobransjen i Norden.

 

Les mer …

Bil i snø

AUTOXO

AUTOXO importerer og selger nyere biler innen segmentene sportsbiler og premium SUV, og leverer tilhørende verkstedtjenester, service og markedsaktiviteter av høy kvalitet.

 

Les mer …